Fauteuil Dutchz 201
Exclusive collection

Fauteuil Dutchz 201

Dutchz 201; modern en heel comfortabel

Onze fauteuilserie Dutchz 201 is afgewerkt met een zwart frame. Om dit mooie frame goed te benadrukken heeft u de keuze uit eikenhouten armleggers of uit armleggers in dezelfde stof- of leerkleur als de fauteuil. Dit geeft de serie net wat meer cachet.

  • Moderne belijning
  • Uitgebreide stof en leermogelijkheden
  • Leverbaar met hoge of lage rugleuning

Fauteuil Dutchz 201 zit geweldig en is verkrijgbaar met een lage rugleuning. Tegen meerprijs kunt u ook kiezen voor een hogere rugleuning.

Op het gebruik van eersteklas materialen is niets bespaart. In de zitting is er hoogwaardig Koudschuim toegepast. Verder is het gebruikte leder van de beste kwaliteit. Het leder krijgt met de tijd steeds meer karakter. Dit is het kenmerk van 'open' ledersoorten. Krasjes, gebruikssporen, vlekjes etc. maken het leer steeds doorleefder in uitstraling. Deze ledersoorten zijn door de afwerking met olie en was heerlijk soepel en hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. Wens je dit niet, dan is er een uitgebreide keuze in 'afgedekte' ledersoorten die minder gevoelig zijn. En uiteraard hebben we ook een hele ruime selectie van de prachtigste stoffen en microledersoorten voor je beschikbaar. Vraag hiernaar bij uw verkoopadviseur.

Standaard zit er 7 jaar garantie op dit zitmeubel. Deze garantie is inclusief service bij u aan huis.

Prijs € 1.429,00

zoals afgebeeld

Combineert mooi met