4 zitsbank Dutchz 2700

Dutchz 2700 is een robuuste 4-zitsbank met een stijlvolle uitstraling.

Met een elegante teruggetrokken naad op de rugleuning is deze bank niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om in te zitten. Het zitcomfort van deze bank is heerlijk zacht, waardoor het de ideale 'familie plofbank' is. Of u nu ontspant met een goed boek, een filmavond hebt met dierbaren, of gewoon een middagdutje wilt doen, deze bank verwent u met zijn ongeëvenaarde comfort. Als kers op de taart wordt deze bank geleverd inclusief bijpassende sierkussens.

Model 2700 is niet alleen verkrijgbaar als royale 4-zitter, maar ook als een veelzijdige hoekbank. Of u nu kiest voor de ultieme ruimte van de 4-zitsversie of de flexibiliteit van de hoekopstelling, we hebben de perfecte optie voor uw woonruimte. Zo kunt u dezelfde stijl en comfort ervaren, maar dan in een opstelling die beter past bij uw specifieke interieur.

Naast de getoonde bekleding is Dutchz 2700 tevens verkrijgbaar in meerdere hoogwaardige stofsoorten (bv Premium stofselectie). Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

4 zitsbank Dutchz 2700
Prijs
*Zoals getoond
Alle mogelijkheden
office-building Vind een dealer