PREMIUM STOF- EN LEERCOLLECTIE

Bij het uitzoeken van een nieuw meubel speelt het kiezen van de juiste bekleding een belangrijke rol. Verschillende typen bekleding geven het design van het meubel ook een andere uitstraling.

 

House of Dutchz beschikt over een premium stof- en leercollectie; een uitgebreide selectie van hoogwaardige materialen in vele kleuren. Deze premium stof- en leercollectie is toepasbaar op nagenoeg de gehele House of Dutchz collectie.

ZACHTE STOFFEN

Een groot voordeel van stof is dat er enorm veel keuze is in structuren en kleuren. Hierdoor is het nog makkelijker om een stoffering te vinden die perfect past bij de rest van uw interieur. Daarnaast is een stoffen bekleding ook ontzettend comfortabel omdat het warm en zacht aanvoelt.

 

LUXE LEER

Een meubel bekleed in een luxe leersoort geeft een gevoel van klasse aan uw interieur. Het geeft uw meubel niet alleen een chique of juist stoere uitstraling maar is ook duurzaam, hygiënisch en vaak makkelijk in het onderhoud.

 

PRACHTIGE STIKSELS

Veel zitmeubels uit de House of Dutchz collectie kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking en zijn veelal voorzien van ambachtelijke details zoals prachtige stiknaden. Vaak is er ook nog een keuze te maken uit verschillende stiknaden per model. Deze geven uw nieuwe meubel net wat meer uitstraling en cachet.