ONS VERHAAL

We omringen ons er dagelijks mee: de lekkerste koffie, de mooiste kleding, een stijlvolle tas, of mooi design. Kortom, we halen graag het beste uit het leven. Dit is ook van toepassing op ons interieur. Onze meubels moeten iets bijzonders zijn, ons gevoel voor stijl weergeven en speciaal op maat gemaakt zijn voor onze woonwensen.

 

Op de bank of aan tafel voeren we diepgaande gesprekken en genieten we van goed gezelschap. We ontspannen, doen nieuwe energie op en voelen ons er thuis. Meubels bepalen de sfeer in onze woonkamer en we voegen een unieke persoonlijke touch toe aan ons interieur door de keuze aan stof, kleur en design.

NEDERLANDS DESIGN

House of Dutchz is Dutchz design! Een echt Nederlands woonmerk, dat zich kenmerkt door klasse, schoonheid, vakmanschap en duurzaamheid. Al onze meubels zijn ontworpen door Nederlandse designers, geproduceerd in Europa volgens Nederlandse kwaliteitsnormen en bestaan uit de beste materialen. Het ambachtelijke woonlabel House of Dutchz ontwerpt meubels die bedoeld zijn om lang van te genieten. We zijn namelijk van mening dat mooi design en goede kwaliteit hand in hand samen gaan.

HOUSE OF DUTCHZ COLLECTIE

House of Dutchz presenteert met trots haar meubelcollectie, gemaakt door hooggekwalificeerde vakmensen. Bestemd voor mensen weten wat ze willen en die hoge eisen stellen aan kwaliteit, design en comfort en die waarde hechten aan natuurlijke schoonheid en duurzaamheid.

 

Het resultaat? Mooie vormen, subtiele details, prachtige stiksels, perfect zitcomfort en een kwalitatief hoogwaardige afwerking, gemaakt van de beste houtsoort of uitgevoerd in de mooiste kwaliteit stof of leder.

OP MAAT EN HANDGEMAAKT

Omdat niet alleen smaken verschillen, maar ook de persoonlijke woonwensen, hebben onze House of Dutchz meubels tal van mogelijkheden, waardoor u uw eigen unieke meubel kunt creëren. Bekijk per model welke mogelijkheden er zijn om dit meubel aan te passen naar uw woonwensen.

 

Bij de meeste modellen kunt u kiezen uit verschillende elementen en maten, waardoor u uw eigen opstelling kunt samenstellen. Vaak is er de mogelijkheid om uw zithoogte, rughoogte en zitdiepte te bepalen én heeft u ruime keuze uit verschillende typen armleuningen en pootjes. Daarnaast beschikken wij over een premium stof- en leercollectie, die toepasbaar is op nagenoeg de gehele collectie van House of Dutchz. Zo creëert u een zitmeubel geheel naar eigen smaak.

7 JAAR GARANTIE

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze meubels dat wij standaard 7 jaar garantie geven op al onze meubels.

HOUSE OF DUTCHZ DEALERS

Al onze House of Dutchz dealers maken deel uit van familiebedrijven met een jarenlange ervaring en passie voor meubels van hoog niveau. U bent bij elke dealer dan ook verzekerd van een vakkundig advies en een uitstekende service.

Hollands Glorie

We omringen ons er dagelijks mee: de lekkerste koffie, de mooiste kleding, een stijlvolle tas, of mooi design. Kortom, we halen graag het beste uit het leven. Het ambachtelijke woonlabel House of Dutchz is op en top Hollands Glorie. Een echt Nederlands woonmerk, dat zich kenmerkt door klasse, schoonheid, vakmanschap en duurzaamheid.

Hollands Glorie

We omringen ons er dagelijks mee: de lekkerste koffie, de mooiste kleding, een stijlvolle tas, of mooi design. Kortom, we halen graag het beste uit het leven. Het ambachtelijke woonlabel House of Dutchz is op en top Hollands Glorie. Een echt Nederlands woonmerk, dat zich kenmerkt door klasse, schoonheid, vakmanschap en duurzaamheid.

House of Dutchz, de collectie waar u zich direct bij thuis voelt

House of Dutchz presenteert met trots zijn meubelcollectie, gemaakt door hooggekwalificeerde vakmensen. Bestemd voor mensen die hoge eisen stellen aan kwaliteit, design en comfort en die waarde hechten aan natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Het resultaat? Mooie vormen, subtiele details, prachtige stiksels, perfect zitcomfort, een kwalitatief hoogwaardige afwerking, gemaakt van de beste houtsoort of uitgevoerd in de mooiste kwaliteit stof of leder.