STANDAARD 7 JAAR GARANTIE

Onze belangrijkste taak bij het ontwerpen en creëren van meubels is werken met hoogwaardige grondstoffen en gekwalificeerde vakmensen zodat de House of Dutchz meubels niet alleen een prachtig design hebben, maar ook lang zullen meegaan. Dit doen we ook door samen te werken met getalenteerde ontwerpers, vakmensen en gebruik te maken van gecertificeerde grondstoffen.

 

De exclusieve House of Dutchz collectie bestaat hierdoor uit kwalitatief hoogwaardige meubelen, die onze vakmensen met zorg in de mooiste leder- en stofsoorten maken. Daarom bieden wij u 7 jaar garantie op elk meubel. Alle prijzen die wij vermelden, zijn inclusief deze 7 jaar garantie en service bij u thuis. Waarom we dit doen? Gewoon, omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit en vakmanschap.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN ONZE SERVICE?

  • 7 jaar full service en garantie op je nieuwe meubel
  • 7 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten
  • 7 jaar professionele hulp bij klachten op de constructie van het meubel
  • 7 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken zoals: losse veren, overmatig inzakken van kussen, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen, opspannen bij overmatig rimpelen, plooien van bekledingsstof etc.

EXTRA'S BIJ TEXTIELE ZITMEUBELS

Bij textiele meubelbekleding wordt de stof optimaal beschermd met een professioneel impregneermiddel (dit om vlekken makkelijker te verwijderen en de stof langer vlekvrij, dus mooier te houden). Hiervoor krijgt u bij aankoop een impregneermiddel mee waarmee u de bank eenmalig vóór gebruik kunt inspuiten. Daarnaast krijgt u 7 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etensresten of drinkwaren. Het is voor de vlekgarantie niet noodzakelijk om deze behandeling te herhalen.

 

EXTRA'S BIJ LEREN ZITMEUBELS

Bij leren zitmeubels ontvangt u voldoende beschermings-/verzorginsmiddelen voor de komende 7 jaar. Hiermee verzorgt en beschermt u het leer optimaal, waardoor vlekken makkelijker te verwijderen zijn en het leer langer mooi en schoon blijft. 

 

Met deze service heeft u bij afgedekte/geschuurde/gewaxte leersoorten 7 jaar garantie op alle vlekken veroorzaakt door etensresten of drinkenwaren, af- en uitscheiding van mens en zoogdiier zoals: hoofdvet, handvet en nadelige invloeden van medicijn gebruik, kleding afgifte (spijkerbroekenblauw) en vlekken veroorzaakt door cosmetica, balpen strepen etc. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor u gereinigd!

 

Daarnaast krijgt u professionele hulp bij calamiteiten, zoals het kaal worden van stiknaden of het afpellen van de finishlaag van het leer (craquelé).