Armstoel Dutchz 2800

Eetkamerstoel Dutchz 2800

Model Dutchz 2800 is een stoel met armleuningen met een geavanceerd terugdraaimechanisme en een eigentijdse zwarte metalen poot. Deze eetkamerstoel combineert niet alleen functionaliteit met modern design, maar tilt ook het comfort en de esthetiek van uw eetruimte naar een hoger niveau.

Het gestroomlijnde ontwerp van de stoel zorgt voor een eigentijdse uitstraling die perfect past bij diverse interieurstijlen. De zwarte metalen poot voegt een vleugje moderniteit toe, terwijl het terugdraaimechanisme een praktisch element biedt. Het 360 graden draaien maakt het mogelijk om gemakkelijk in en uit de stoel te stappen, waardoor het gebruiksgemak wordt geoptimaliseerd.

Of u nu een formele eetkamer of een informele eethoek hebt, deze stoel past zich moeiteloos aan en voegt een eigentijdse elegantie toe aan elke setting. Het hoogwaardige materiaal en de zorgvuldige afwerking garanderen duurzaamheid en langdurig comfort, waardoor deze stoel een investering is in zowel stijl als gemak.

Als extra optie is deze stoel ook uitgevoerd met een kantelmechanisme. Hiermee kan de rugleuning naar achteren kantelen, waardoor u de ultieme ontspanning bereikt tijdens lange diners of gezellige gesprekken. Deze aanvullende functie versterkt het comfort en maakt de stoel nog veelzijdiger, zodat u zelf de ideale zithouding kunt kiezen.

Naast de getoonde bekleding is Dutchz 2800 tevens verkrijgbaar in meerdere hoogwaardige stofsoorten (bv Premium stofselectie). Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Armstoel Dutchz 2800
Prijs
*Zoals getoond
office-building Vind een dealer