Relaxfauteuil Dutchz 2200
Exclusive collection

Relaxfauteuil Dutchz 2200

Dutchz 2200, stel zelf uw relaxfauteuil samen

Model Dutchz 2200 is erg veelzijdig, zo kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Daarnaast is er een ruime keuze in draaipoten; en tenslotte bepaalt u de hoogte van de relaxfauteuil. Daarna wordt de relaxfauteuil volledig op maat voor u gemaakt.

  • Keuze in armleuningen
  • Keuze in rugleuningen
  • Keuze in draaipoten
  • Keuze in relaxfuncties
  • Keuze in stofferingen

Deze fauteuil beschikt over een elektrisch bedienbaar relaxmechanisme, met bedieningstoetsen, dmv 3 motoren inclusief accu. Het bovenste gedeelte van de rug bevat een topswing, deze kan manueel in de gewenste stand worden gezet zodat het hoofd naar wens kan worden ondersteund. Relaxfauteuil Dutchz 2200 wordt standaard geleverd met een voetensteun, welke wordt bediend d.m.v. de tiptoetsen van de fauteuil. De ingebouwde zero gravity functie zorgt ervoor dat een ideale relaxstand wordt gecreëerd. Met een retourknop kunnen zowel de rug als de voetklep in één beweging worden terug gezet in de beginstand. Er kan ook worden gekozen voor een sta-op functie, waardoor de stoel schuin omhoog komt en u al bijna rechtstaat en dus makkelijk weg kunt lopen.

De volledige stoel is uitgevoerd in HR-vormschuim, hierdoor heeft u een optimale ondersteuning van het lichaam en geniet u van de best beschikbare kwaliteit. Er is een grote keuze in diverse prachtige ledersoorten. Ook is het IN.HOUSE stoffencollectie beschikbaar.

Standaard bieden wij 7 jaar garantie aan inclusief de bijbehorende onderhoudsmiddelen.

Prijs € 3.449,00

zoals afgebeeld
voor alle mogelijkheden van dit model - klik hier

Combineert mooi met